Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte skadad

Jag är inte en sorglig historia
Jag är inte vingklippt
Inte din axekruskning eller klapp på axeln eller dragning på mungipan -
Jag är inte skadad


Måste viska det i kudden för att minnas;

"Jag är inte död än"




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-14 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek