Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland får en pjäs eller film, bok eller sport få stå staffage (figur) istället för, så att en kan känna just den harm en känner, drömma att den straffande handen var ens egen och att en slipper ta ansvar för att straffet begicks.


Dagens outtalade känsla




Att den skyldige till brottet
inte blivit skadad än,
beror på att priset för att skada
är säkert högre än straffet.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2016-09-05 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP