Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker som du vet

Jag vill säga en sak
du är en kvinna helt i min smak
så varm, så lugn och mjuk
med dig blir jag sällskapssjuk

Jag vill säga dig att
du alltid smittar mig med ditt skratt
du gör det lätt att le
det är bara så det é

Jag tycker du är fin
du är en riktig trygghetsmaskin
men du har något mer
det tror jag att alla ser

Jag vill behålla dig
för du är väldigt viktig för mig
så har jag känt förut
innan vänskapen tog slut

Jag är så glad för dig
för att du aldrig nånsin dömt mig
men du är svår ändå
för en dag måste du gå

Jag älskar dig, du vet
det är ju inte en hemlighet
jag kommer sakna dig
när du har gått från mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-04 18:50



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
tänkvärda rader!
2016-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Fin text!
Varav hjärtat är fullt skriver pennan.
2016-09-05

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat av dina känslor.
Min första tanke var att det skulle ha stått mjuk istället för sällskapssjuk.
Kramar
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP