Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid vid din sida

Det vandrar en ängel vid din sida
Dag som natt hon följer dig genom livet
Skrattar och ler med dig i din lycka och glädje
Torkar dina tårar då sorgen eller smärtan är stor

Med en lätt smekning på din kind om natten
Visar hon sin ständiga närvaro i din vardag
För även om det inte går att se henne
Så är jag säker på att hon blir varm i hjärtat
Var gång du med ord eller tanke bekräftar
Att du känner henne där vid din sida

Och nästa gång minnet av henne får dig att
Le av värme samtidigt som ditt hjärta vill brista
Kom då ihåg att hon står där bredvid dig och
Försiktigt kramar om dig i din sorgsenhet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-04 20:46



Bookmark and Share


  Vågparet
Vackert !!!
2016-10-01

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, så fint du skriver!
Blir lite blank i ögonen när jag tänkte rpå min ängel.
2016-09-05

  ULJO
Härligt med änglarnas kraft.
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP