Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sotsvart fjäril

Det flög förbi en vilsen fjäril i mina drömmar

Den natten då mörkret fick makten över mitt liv

En fjäril svärtad av min förkolnade glädje 

Med vingar som knappt orkade hålla den svävande

Och med tårade ögon vaknade jag i gryningen

Bara för att finna mörkret och kylan i själen

Samtidigt som mitt hjärta insåg att den dag då

Fjärilen med de sotsvarta vingarna inte längre orkar

Hålla sig svävande i mina drömmar 

Den dagen förlorar jag mitt ljus och mörkret vinner

Så det är med ett svidande hjärta jag går till sängs

Och varje natt den sotsvarta fjärilen svävar förbi

Ler jag försiktigt genom tårarna




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-05 19:48



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skaldat
2016-09-07

  Magica VIP
Berör, kram
2016-09-07

    Dan Myrbeck
Tänkvärt berörande..
2016-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas nattens svarta fjäril blir av med sotet så de vackra vingarna kan glänsa i ljuset!
2016-09-06

  Millner VIP
Snacka om känsliga vingar
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP