Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KALASJNIKOV

om kärlek var ett vapen

så var den en kalasjnikov

en dödlig kyss

en blodros

ett ofrånkomligt nyhetsstoff

kontakt på röda torget

katjusja strikt och elegant

och benno ohnesorg är

som gnistan från en diamant

 

 

om kärlek är gerilla

så är den tupamaros nu

så smyger den i mörkret

och spränger hjärtana itu

om kärlek är som ensslin

så är den som en jaguar

kalasjnikov i djungeln

och kampen som är allt man har

 

 

LARZ GUSTAFSSON 160906

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-09-06 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP