Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revir


så tog hundarna
över. markerade trädet
med doften som sitt




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-07 05:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, de gör ju så, hundarna, galna eller inte, blöter ner och ringar in...
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP