Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till just konkurrens, jag som uppslag, alltför väl känner av en viss vass konkurrens.


En sådan där liten misstanke






Det värsta med en text
är att den kanske skulle ha
minst två läsare

medan en tavla kanske
bara skulle ses på
åtminstone en gång




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-09 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP