Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att gå vidare innan då blev sen

het het het

solen gassar alla lungor

men det är ingen som vet

hur vi vecklar ut en parasoll

det regnar känslor och ingen har koll

vi vaggar dockor när vi är små

bygger klossar till kolonner på tå




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-07 10:41



Bookmark and Share


    nånja
Fet!
2016-10-11

  KYREUS of Sweden
Spralligt fint, spretigt spännande
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP