Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


CAROLA

grattis på din femtioårsdag

fastän något för sent

från en fem år äldre man

som vill leva rent

minns du när vi möttes en gång?

det var en dag i maj

du skulle fylla tjugo sen

jag hade blå kavaj

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/9 2016

http://img2-ak.lst.fm/i/u/arO/42cf78433ae545f2afd99a7cc873d36e

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1321 gånger
Publicerad 2016-09-10 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP