Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dobranoc

ibland tvärt slutar
min morgon alltjämt bunden
till gårdagen där




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-11 10:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dobranoc..
2016-09-12

    ej medlem längre
Dobranoc potem!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP