Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet..

Vi lever våra liv så gott vi kan

vi växer upp

till kvinna och man

döden gör besök hos oss då å då

liv och död hör ihop

kanske måste det vara så

vi vistas här en kort stund

så ta tillfället i akt

sprid din värme och kärlek i livets lund

spar ljusa tankar i ditt minne

slå tillbaka mörkret

och öppna upp ditt sinne.

 




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 410 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-11 13:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin. Denna tar jag till mig i dagen. Ska spara det ljusa i dagen och öppna mitt sinne.
2016-10-31

    ADI Nehlin
Vackert skaldat, manar till eftertanke.
2016-09-14

  Anoo Niskanen VIP
Instämmer!
2016-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Viktig påminnelse till oss...mycket bra...
2016-09-11

  Respons VIP
Bra ambitioner för det goda livet!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech