Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson


ÖPPENHET OCH RYMD

jag behövde

öppenhet och rymd

horisonten

hade varit skymd

längtan efter

omväxling var stark

äntligen fick

drömmarna ta mark

 

 

själen har en

levnadsglad aptit

i en längtan

bort från hit till dit

intryck bär i

sinnets estetik

och tillsammans

skapar vi musik

 

 

det var vindar

från en fjärran hamn

städer med

förunderliga namn

årets sista

segelbåtars färd

rymd och öppenhet

en munter värld

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2016

 Displaying IMG_1264.JPG

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-09-11 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka resor allt fraktgods gör... Fint Larz!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP