Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig



när vi redan där
rösterna klarnar upp vad
händer med oss då




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-11 20:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vi hör svaret klinga rent och äkta!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP