Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärd och gissel



vi har ju lovat
att gå till ordens kärna
språket vill ta hämnd




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-13 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
språket är ett underligt djur...
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP