Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Som ett ljus har jag kommit i världen".


OM INTE LJUSET VORE STARKARE ÄN MÖRKRET

kunde ingen köra bil, efter

mörkrets inbrott!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 62 gånger
Publicerad 2016-09-14 10:02



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Hahaha Ljuset från bilen beror inte på ljuset från bilen utan på mörkret från mörkret, om man ska följa din logik.
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld