Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skör själ.

Själen är lika ömtålig som glas

den bör hanteras

lika ömt som den ömtåligaste vas

den kan falla ner i ett bottenlöst djup

falla handlöst

utför de brantaste stup

man måste våga se

för att själen ska vakna

när någon åter mot dig le

vi måste våga vara nakna

för att åter våga

tända själens

klara lysande låga

 




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 498 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-09-14 12:15



Bookmark and Share


  DominiQueen
så ömsint och vackert.
tack att jag fick läsa och berikas
av dessa vissnälla vibrationer som Orden förmedlar.

loveBless
DominiQue
2016-12-18

  Anoo Niskanen VIP
Fina och kloka tankar.
2016-12-05

  Bibbi VIP
Fint formulerat.
2016-12-04

    ej medlem längre
Konsten att våga se alla skiftningar... texten är sårbar och spröd, mycket vacker!
2016-11-23

  Susanne Klint Martell
WOW!
Mitt i prick. Gillas!
2016-10-29

  Karina"Kia"
Den sköra själens vakna,vakande nyanser som är en våg..

Vackert och så klockrent bra skrivet!
2016-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2016-09-20

    ej medlem längre
En fantastisk text som berör på djupet.
2016-09-16

    ryttarinnan
fint poetisk text om själen vackra sinne
2016-09-16

    ADI Nehlin
så sant, så sant. Kloka ord
2016-09-14

  Anya VIP
Jag gillar nakenheten hos människor...kanske därför jag gillar poeter?
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech