Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN EGEN PERSONLIGE BUTLER


alla vill ha Jesus på sitt vis
Han ska motsvara förväntningar
några vill väl ha en gullig tomte
andra eftertraktar ett slags narr
alla vill att Han ska vara menlös
formas efter våra önskemål
alla vill ha Jesus på sitt vis
som en hjälpreda eller idol

LARZ GUSTAFSSON 14/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2016-09-14 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP