Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vid och bred är den väg som leder till fördärvet. och många är de som går fram på den och den väg är smal och den port är trång som leder till livet, och få är de som finner den".


SATAN HAR INGEN SOL OCH INGET REGN

säger Bibeln. Han vill "sälja" sitt "mögelhus" osett

och spekulanterna - intressenterna -

är många.


Trots varningstrianglarna.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 89 gånger
Publicerad 2016-09-15 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld