Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Som ett ljus har jag kommit i världen för att de som vandrar med mig, inte skall vandra i mörker, utan ha livets ljus"


DET FINNS SÅDANA SOM FLYR NÄR LJUSET KOMMER!

De trivs i mörkret, om du rullar undan en sten

till exempel, så flyr de som levt under den

i mörkret, för ljuset!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 63 gånger
Publicerad 2016-09-15 05:22



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Ditt dagliga hat spyr du som vanligt ut här
2016-09-15

  ULJO
Nej de flyr av rädsla för den krassa verkligheten
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld