Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder mig om



ett handflikigt löv
faller mjukt på min axel
höstens beröring




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-15 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här. Här finns en ömsinthet. Som tröst inför den annalkande vintern. Fint.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP