Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelös

Jag är som ett pussel,
Som ingen orkar lägga.

Där bitar är borta,
Och trasiga

Då och då försöker någon,
Lägga detta pussel

Men ger upp,
Glömmer bort,
River isär.

För bitar är borta,
Kommer aldrig komma fram igen.

Och utan dessa bitar är jag ingenting värd,
Så jag packas ihop i en hög och stoppas undan,
för vem vill ha ett pussel utan alla bitar?





Fri vers av elefant0121
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-15 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ändock varje droppe bildar en å på vägen ut mot havet

alla lika värdefulla
2017-10-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
en gudinna är vad du är
2016-09-27

  Gin83
Gillar
Enkel och målande
Lite tragisk och sorgsen
Bra
2016-09-15

  Zandor
tänkvärt....
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

elefant0121
elefant0121