Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

72 dagar kvar

Du växer dig starkare,
för var dag som går,
Sakta men säkert.

Förbereder dig för en värld
som du ännu inte känner till.

Astrid, min Astrid.
Jag ska lära dig allt jag kan,
Och ännu mer.




Fri vers av elefant0121
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-01 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elefant0121
elefant0121