Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Du har namnet om dig, att du lever, men du är död".


SVENSK KRISTENHET ÄR SOM "DEN KOKADE GRODAN"!

Det sägs, att en groda som läggs i vatten

som sedan sakta värms upp

till dess vattnet kokar

och grodan

dör,


utan att ha försökt rädda sitt liv, medan

den fortfarande kunde, dör på grund

av sin anpassning,


så är det också med svensk kristenhet, den

har anpassat sig till landets folks synder

till dess den har upphört att vara

Guds tjänare, Sanningsvittne!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-16 08:16



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Salt som förlorat sin sälta är värdelös och kastas bort för att trampas ned av "hundar" (världens barn) säger JESUS.


2016-09-20

  Den lilla tänkande
hm...förstår jag det här?
2016-09-19

    farfar och jag
och många fler har fått leva tack vare det
gudskelov
2016-09-19

  Onomatoprofet VIP
. . . Men grodor som hoppar ur din mun är levande
2016-09-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Gud är djävulen och djävulen är gud
försök inte.
2016-09-16

    Lars Gullberg
Du vaknar hatisk och går och lägger dej hatisk, och så hatar du dagarna i ända, hatar och föraktar människor. andra kulturer läror och religioner. kräks ut din fanatism över poesins sida dagarna i ända.
2016-09-16

    Sven-Erik Sköld
Just det, men Han har kommit för "att uppsöka och frälsa det som var förlorat" och uppmanar därför Sina lärjungar att "gå ut på vägar och stigar och nödga människorna att komma". Vart? Till Himmelriket! Med vänlig hälsning/S-E
2016-09-16

    ej medlem längre
"Mitt rike är ej av denna jord"
2016-09-16

    Sven-Erik Sköld
Det säger inte Bibeln, Guds Ord. Med vänlig hälsning/S-E
2016-09-16

    ej medlem längre
Det räcker att be. Resten av jordelivet är irrelevant.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld