Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som vill han kommer, och tar av Livets vatten, fritt och för intet".


GUD SÄNDE SIN SON, JESUS, FÖR ATT RÄDDA DIN SJÄL

Din eviga själ! Det enda Du behöver göra,

är att ta emot Honom, för Han

tvingar sig inte på någon.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-16 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld