Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅLLPUNKTER

hållpunkter av solsken

längs min vandringsled

där finns blåbärssoppa

glädjen är min sked

här finns hopp om livet

hopp och mer därtill

här finns väg och sanning

vad mitt hjärta vill

 

 

som oaser i öknen

källsprång svalkar mig

så jag orkar till nästa

på väg hem till Dig

aldrig bli integrerad

alltid på distans

alltid alienerad

och för alltid Hans

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16-17/9 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2016-09-17 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker dikt!
Väldigt fin bild också!
2016-09-17

  objekt3
Han gillar blåbärssoppa, hört att det fungerar som nattvard ;)
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP