Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom Sanna Goda Individualisterna

Jag föredrar starkt att umgås med dom Sanna Goda Individualisterna. Dom som tänker själva. Dom som överhuvudtaget tänker.
De likriktade kollektivens flockmentalitet luktar som unken gröt. Massgalenskap.
Den friske individualisten gör vad fan han behagar, i alla lägen, och lyssnar på sin inre röst, för han är avprogrammerad och fri. Grupptrycksmänniskorna åker runt i årsrondellen, dom kommer ingenstans. Trygghetsnarkomani. Förträngningssamhället. Själen och hjärtat som sover. Den ljusa lyckodrömmen går på rutin och slentrian. Återvändsgränd och avgrund. Knulla mej vilt och hårt älskling, märker du inte att du är död??? Det är inte jag som är absurd och konstig, säjer Individualisten, det är ni. Och barnen leker med sina fantasidjur, OOOOOAAASHHHHHOOOOOOJJJ!!!
Komla kimla i Kumla me homla ju juj baaahhhhhhh... Älskade friska underbara ungar... HA HA HA HA HA!!! Kärleksglada vilda Naturväsen, glomp.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-18 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP