Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOTET MOT SVERIGE!

är inget tomt hot: Gud varnade oss redan

i slutet av 1980-talet och genom

boken OFREDSTIDER

som utkom


i december 1991: i den finns med brev

till Pingströrelsens ledarskap och

till landets ledning, ÖB

och kungen.


Den finns att läsa utan kostnad på

harmoni.be




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-19 01:14



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Hotet mot Sverige, det är såna fanatiker som du
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld