Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min son min kärlek


doft av hans ungdom
minns ej dagar innan han
trädde i mitt liv




Bunden vers av alicja lappalainen VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-19 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sådan kärlek dör aldrig...
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP