Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTEGATT SKAGERACK TELL ME WHO's THE MANIAC

innan du får glädjefnatt
ta en titt på kattegatt
östersjön är mardrömmen
vem har skapat malströmmen?
rovdriften är maximal
kortsiktigheten total

LARZ GUSTAFSSON 18-19/9 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2016-09-19 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just det...ingen miljöhänsyn alls!
2016-09-21

  objekt3
Sorgligt-
2016-09-19

    ej medlem längre
Haven är väl lika förgiftade som som jorden. Trots alla miljökonferenser...
Bra skrivet!
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP