Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärd av Socker

Jag kan inte svara till dig

bara till dina ben. Lika (k) löser lika.

Vatten. Doppa. Hårt.

Det andra lever utan på. 

Jag vill lägga dina obemärkta ögon i sand

lägga all dess färger i törnrosa sömn

Naket som dina ögon vill jag ta dem ner

allt dedikerat nu som en sjunken val

klättrar jag ivrigt upp på alfabetet av mina egna rev

Avancerar från Öh..till Ahh.

 

 




Fri vers av Songbird VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-20 11:56



Bookmark and Share


  i af apa
lekfullt!
2016-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Say no MORE!
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP