Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drakens rike.

I drakens rike känner jag ingenting
varken hunger eller nöd,
om jag är min eller din,
oönskad eller eftersökt

Där är himlen i brand
och fåglarna skriker ett jämnt
olycksbådande skrän
empatilöst men vackert
trots att det ger mig migrän

Violett, rosa, ljusblå och grön
så många färger en värld kan lysa
önskar mig både blind och döv
viljan är att skada mig
för att känna om jag lever eller är död

Jag vet inte längre vem jag är, hela jag
och alla tankar har blivit till glöd.




Fri vers av Krankenhaus
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-20 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krankenhaus
Krankenhaus