Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ VÄRLDSMARKNADEN

Melankoliker löper ytterst stor risk  att hamna
inom psykiatrins  våld, då  de  ofta  befinns för
känsliga att fungera normalt som  andra i sam-
hället.

Det är oftast  finkänsliga  personer  som under-
kastas  den sk obefintliga vården  inom  psykia-
trin.

Känslor, empati, grubblerier,kärlek och roman-
tik är inget som  lämpar sig i det moderna  sam-
hället, sådana männisor går  under och krossas
av den råa hopen.

Det  är så när magen och könet  går före hjärtat
och  förståndet som ekonomin styr  världen där
kärleken  inte  står i så hög kurs på  världsmark-
naden,trots att det är en skriande nöd efter den.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-21 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP