Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla måste växa upp någon gång, tyvärr..


Imperfekt, låt mig gå

Minnen av oskyldiga ögon
och barnsliga skratt
Synen av de mjuka läppar
som log så glatt
Sprang iväg när era ögon inte kunde se
De oskyldiga ögonen, hon såg ju ut som en jävla fé

Genom oskyldiga ögon
och barnsliga skratt
varnade ni för ett skrivet öde
som hon hade mardrömmar om varje natt
Nu har vi kommit
till sagans riktiga handling
Ursäkter, undanflykter
och av lögner en hel jävla samling
Om konsekvenserna är det ingen som sig bryr
kalla ytor ska alla sättas i fyr

Minns ni fortfarande oskyldiga ögon
och barnsliga skratt?
Dröm då om det
varenda natt
Det som förrut varit konkret
tillhör nu en orealistisk värld
Inse detta
och låt henne fortsätta på sin färd




Fri vers av Pingu
Läst 508 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-05-12 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pingu
Pingu