Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra delen i ett verk som gjordes som uppgift i skolan.


Alternativa Associationer

Det lugna vattnet, dina förväntningar innan du gick ut den kvällen.
De grå molnen, hans färgade hår.
Din bleka hy, tapeten i rummet.
Fåglarna som flyger förbi, kläderna som kastades omkring.

Den svala vinden, dina händer som värmdes av hans kropp.
Stenen som du snubblar på, adrenalinet i din kropp.
Väskans tyngd på din rygg, hans huvud när det lutades mot ditt bröst.
Såren på dina händer, smärtan som hade verkat evig.
Jorden på dina kläder, dina märken du lämnade på honom.

Pappan som är ute och går med sina barn, tryggheten som flödade från hans hand.
Mannen som ror ute på sjön, din tidigare ensamhet.
Solen tittar fram och belyser dina tankar.
Det lugna vattnet, ditt sinne nu när han hjälper dig upp.




Fri vers (Fri form) av INM
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-22 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

INM
INM