Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månvarv

Månen går ett varv

lyser över land och stad

ser allt och inget

 

ingen kan känna sig trygg

alla kan vara lugna




Bunden vers (Tanka) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-23 10:49



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Klurigt.....
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP