Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SJÄLVSÄKRA SVENSKEN

BOR I ETT YTTERST SÅRBART

SAMHÄLLE: SKÖRT SOM

SPINDELVÄV.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 87 gånger
Publicerad 2016-09-24 05:15



Bookmark and Share


  sjungman
Mr Sköld är självsäker. Det är också hans stora svaghet. För bakom citaten finns inte mycket.
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld