Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga gränser


under ägandet
är ägare själv en slav
tout est illusion




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-24 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant så sant..
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP