Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsamtal


inte ens ekot
finns kvar efter de orden
rummet har slukat




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-25 01:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en haiku med en sista rad som verkligen når läsaren på ett effektivt och poetiskt vis, gillar den här väldigt mycket! Applåd! Tack.
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP