Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redan när du gick i skolan tjatades det om och om igen, så att det satt där sedan som ett rinnande vatten längs och i ryggraden. Det är därför vi talas om som de djur vilka ha ryggrad, bara en smula innanför huden som är utanpåliggande.


Nästan ingenting om minne





Det värsta med att träna
är att en måste ha disciplin nog
att komma igång,

sedan är det att komma ihåg
att göra det varje dag
så en inte glömmer bort att springa

eller ta det piano för resten av livet
för att som upprätthålla
rätt balans mellan de olika ackord

som skall kunna spelas upp
just när det är
så dags att göra just det.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-25 08:44



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Lutar mig tillbaka och avnjuter ditt träningspass, fint!
2016-10-01

  TrollTörnTrappan VIP
Därtill kommer den mer medvetna formen av förträngande... som tror att uppskjutande (såväl som uppstressande) är desto behagligare än själva uppspelandet?!
2016-09-25

  Zandor
Jo livet e ett evigt kämpande...:)
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP