Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoglöst land...sista för ikväll bagatell 168

 

 

I kalhyggets spår

inar mygg bland sly över

utdöd hjortronmyr

ingenstans syns skogens guld

glimma bland ris och tuvor

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-25 23:53



Bookmark and Share


  SweetTouch
Ja, det är mycket som går förlorat i kalhyggenas spår...
2016-09-26

  Evelyn Falk Möller VIP
Åh så poetiskt och vackert beskrivet.
Annars är ett kalhygge ingen vacker plats, men ditt blir både magiskt och trolskt.....
Orden går rätt in i hjärtat hos denna skogsmurvel.
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP