Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 april 2006.


går på linjen inte på intryck

googlar känslor inte låtar
finns längre inget välbekant i andras ord

erfarenhet spelar betydelsefulla rollen och jag
vill ha din mening närmare än skrivbord än
samtalsavstånd -
vem bryr sig om personliga sfärer när man
vet att man kan nudda det som blivit det värsta

av allt


lovade mig själv att göra dig till ett
epicentrum i varenda sjunkande skepp du äntrar
lovade mig att aldrig bli kapten men fastnade

i det oberäkneliga hos mig själv


var främlingsfientligt inställd till världsallt men
hittade inget val när vi inte ens fick
älska utan att någon såg på och stod bredvid och





lärde jag mig
till sist hur det
låter när du
minns att du
vill ha mig

med mening




Fri vers av obey
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-05-12 23:13



Bookmark and Share


  Roger VIP
Innerligt vackert, skapar bilder i mitt huvud
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

obey
obey