Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mossan på stenen

En själ stannar upp min kropp
Dov handflata mot ett andfått bröst
Månen visar sig mot himlavalvet
Nattens moder som beskyddar sina barn

Vinden ger liv åt ekar av nobel ålder
Där maror ritt, där bergatroll lunkat
På stigar Bäckahästen trampat
Beskådar jag mossan med en kvinnas ansikte




Fri vers av Masterlord
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-26 17:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Makalöst bra! Gillar skarpt!
2016-09-28

    Masterlord
Tack till er båda "Marita Ohlquist" och "Feminaz"!
2016-09-27

  Feminaz
Suggestiv, mystisk, vacker text!
2016-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Text som stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2016-09-26

    Masterlord
Tack Åsa! :)
2016-09-26

  Åsa Njunjes
Trolsk naturskildring som bjuder in.
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord