Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friktionslöst


Faller
Faller vakumlikt
tomheten begär friktion
kräver betong och bark

Jag fäktar hämningslöst
Försöker greppa
något att strypa
något att bringa smärta

Värjer mig
från era humörlösa leenden
tänker att förbehållssamhet
är en saktfärdig cancersvulst

Fortfarande fallande
somnar min fosterställning
med knytnäven som kudde




Fri vers av Bralin
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-26 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin