Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNGA GÅR HELLRE FÖRLORADE

än ödmjukar sig - böjer sig -

för sanningen!


JESUS: "Jag är vägen, sanningen

och livet, ingen kommer

till Fadern utom

genom mig"


Paulus: "Det är som jag ofta sagt

till er och nu igen måsta säga

med tårar: Många lever

som fiender till

Kristi kors..


De söker sin ära, i det som är

deras skam"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-27 04:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld