Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKA I BLODET

med ett svartvitrutigt hjärta

och min ande fylld av liv

promenerar jag till centrum

närmar mig med raska kliv

och jag såg en man i köln som

körde moonstomp utomhus

fast min jacka är för tjock är

benen proppfulla av bus

 

 

ett steg framåt, ett steg bortom

jag har stereon inuti

livet har väl inte bråttom

jag är ledig, jag är fri

strunt i alla konventioner

jag gör inget illegalt

när jag fyller alla zoner

med det beat jag själv har valt

 

 

ni som minns, var med i dansen

glöm kontorets stress och press

kom, ge -79 chansen

fastän mycket hänt sen dess

vi har höstparty i vårvik

nästa torsdag om ni vill

shake a leg som gamle jabsco

fast oktober slagit till

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/9 2016

https://www.youtube.com/watch?v=1dq-pHBJmRE

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-09-27 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP