Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En parad

Skåda en parad av grå massa
Drar fram längs gator och torg
Sorgsna är de, dystra är deras tankar
Existerandes blott för ett syfte

Tung steg får dammet på golvet att lyfta
Multna papper lyfter i en lätt bris
En själ så skör, med hud vit som snö
Fångad i ett ekorrhjul av tvång

Kan de ej så något ljusnande?
kan de ej minnas goda tider?
Jag hoppas så att denna värld når dess slut
Ber om en gudomlig kraft utan dess like




Fri vers av Masterlord
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-27 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag hoppas detsamma. det nya jerusalem måste komma ögona böj.
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord