Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista för ikväll...fundra

 

 

När jag inte läser

skriver jag i brist på annat

tänker jag att jag borde

göra något helt annat

som att sova för att orka med morgondagen

istället för att drömma om

om att göra något helt annat

än att tänka på morgondagen

som vi ändå inte vet något om

 




Fri vers av Fale Bure VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-29 00:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att skriva kan vara som att hugga ved. Utöver tillfredställelsen att göra och hålla ett handtag, göra som kaffeved av dagen, få känslors utlopp, bli tillfreds eller komma ut som småflis, att förena nytta med nöje eller att bara sova på saken. Kanske kommer ett du att tänka annorlunda i morgon, eller säga samma sak, bara med andra ord.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP