Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän med kärlek


Om natten

är ordens smekning
en nocturne som faller på
regnets insomnia




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-29 14:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller med G-falk...sista raden är så vacker.
2016-09-30

    ej medlem längre
vad säger man...sista raden bedövande vacker, som helhet, en, för att låna ordet av poetissan, smekning för örat och fjärilen som rör sig i oss människobarn.. på sådant följer handklappar och bokning. Dziekuje.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP