Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gamla rysshatet i ny repris.


KRIGET KOMMER!

kriget kommer!

ryssen kommer!

basunera ut:

hotet dyker upp från öster

som det gjort förut

man ur huse!

ned i skyddsrum!

ta betäckning nu

ryssen kommer

han är arg och

skottavlan är du

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/9 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2016-09-29 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bäst att hålla ögonen på vägen! ;)
2016-09-30

    ej medlem längre
Det är bra att ha en hotbild att fånga tankarna i så man vänder blicken från den verkliga faran...
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP